powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over MOC

Leergang management en leiderschap Leergang

AanbiederMOC

Omschrijving

De 6-daagse commerciële Leergang management en leiderschap laat je groeien in de rol van manager en leidinggevende door op interactieve en praktische wijze antwoord te geven op veel vragen die je bezighouden. Zo wordt er ingegaan op leidinggeven, coaching, motiveren, presenteren en onderhandelen. Ook leer je teambuilding en omgaan met verschillende karakters binnen je afdeling of team. Er wordt je nadrukkelijk een spiegel voorgehouden. Hierdoor krijg je inzicht in je eigen leiderschapsstijl en -gedrag en het effect daarvan op anderen.

Bestemd voor

Ben jij een manager, leidinggevende, teamleider, projectmanager of een projectleider? Of bekleed je een andere leidinggevende rol en wil jij doorgroeien in je functie? Dan is de leergang management en leiderschap een ideale training om door te groeien als professional.   

Programma

In deze training komen de volgende onderdelen aanbod:

  • Communicatie
  • Interne beïnvloeding
  • Situationeel Leidinggeven
  • Coachend Leidinggeven
  • Hanteren van Conflicten
  • Groepsdynamica

Sprekers

Peter Bouwmanwerkt sinds 1996 als communicatietrainer en coach, nadat hij enkele jaren als rollenspelacteur in trainingen had geacteerd. De acteursachtergrond komt hem in de trainingen goed van pas. Hij creëert zeer realistische en levendige oefensituaties.

Jurgen Reese werkte na zijn studie organisatiediagnose als projectleider en managing consultant bij een trainings- en adviesbureau. Communicatietrainingen en commerciële- en managementtrajecten werden zijn specialismen. Hij verzorgde diverse trainingstrajecten voor zowel de profit (o.a. Capac, Essilor en bedrijven in het bankwezen) als de non-profit sector (o.a. Rijkswaterstaat en diverse ministeries). Door zijn ervaring en expertise weet hij zich uitstekend te verplaatsen in verschillende organisaties en hun specifieke vraagstukken.

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa