powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over MOC

Persoonlijke effectiviteit Training

AanbiederMOC

Omschrijving

Om jezelf te blijven ontwikkelen en een zo groot mogelijke bijdrage aan je organisatie te kunnen leveren, is het van belang dat je jouw talenten blijft aanscherpen. Inzicht in je eigen ontwikkelingsmogelijkheden is daarbij van groot belang. Wat zou je kunnen doen om (nog) beter te functioneren en jouw kwaliteiten optimaal in te zetten? Door een scherpe analyse van jouw waarden, jouw gedrag en de context van de organisatie door middel van het RDA-model kom je te weten welke ontwikkeling nodig en haalbaar is. De tweedaagse training Persoonlijke effectiviteit helpt je met het optimaliseren van effectief gedrag. Zo haal je meer uit je ambities!

Bestemd voor

Je bent gemotiveerd om jouw persoonlijk functioneren te verbeteren en/of aan te scherpen. Je hebt werkervaring, maar het gevoel dat je nu nog niet het maximale uit jezelf haalt. Je wilt gericht je ontwikkelingsdoelen aanpakken. Je hebt een functie waarin je zelfstandig je doelen vorm moet (of kunt) geven.

Programma

Voor de training

  • Persoonlijke RDA analyse: online vragenlijst
  • Persoonlijke rapportage: online persoonlijk verslag

Tijdens de training

  • Door praktische opdrachten en gerichte feedback kun je de ontwikkelingdoelen van je persoonlijke analyse onderzoeken
  • De ontwikkelingsdoelen krijgen in de training specifiek aandacht met gerichte opdrachten
  • De ontwikkelingsdoelen worden uitgewerkt in een persoonlijk ontwikkelingsplan

Na de training

  • Tijdens een coachingsgesprek na de training is verdere uitwerking en verdieping mogelijk

Het RDA model

Bij deze training wordt gebruik gemaakt van het RDA model. RDA staat voor Rol Diagrammatische Aanpak. Het RDA-model en de daarbij behorende persoonlijkheidsanalyse zijn op wetenschappelijk verantwoorde wijze ontwikkeld, genormeerd en gevalideerd. Met het RDA model krijg je een duidelijk overzicht welke ontwikkeling nodig is.

Allleen gecertificeerde trainers kunnen met dit model werken.

Sprekers

Rob Boonstra van FoodForLife Trainingen is partner van MOC trainingen en richt zich al vele jaren op het begeleiden van leidinggevenden en professionals in hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Zijn expertise is met name gericht op inspirerende zelfmanagementtrainingen en trainingen op het gebied van teameffectiviteit. Ervaringsgericht leren met een creatieve invalshoek is kenmerkend voor zijn werkwijze. Zijn stijl wordt omschreven als: betrokken, gedreven, uitdagend en stimulerend!

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa