powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over MKB Cursus & Training

Leidinggeven aan generatie Y Training

AanbiederMKB Cursus & Training

Omschrijving

U weet waar het over gaat? U heeft jonge eigenwijze medewerkers in dienst, die doen waar ze zin in hebben en zich niets aantrekken van de hiërarchie binnen uw bedrijf? Die msn'en, twitteren, pingen en facebooken in de tijd van de baas? Hoe kunt u uw stijl van leidinggeven zo afstemmen op generatie Y (geboren tussen 1981 en 2000), dat u deze zelfbewuste medewerkers tot hun recht laat komen, zodat ze zich maximaal inzetten? Dat leert u in deze training.

Doelstelling
U heeft beter inzicht in de beweegredenen van generatie Y en kunt omgaan met de persoonlijkheid en de belangen van de jonger medewerker. U beschikt over sterker ontwikkelde communicatieve vaardigheden en weet uw jongere medewerker beter te motiveren.

Bestemd voor

De training is bestemd voor u, ondernemer, directeur of leidinggevende (chef, bedrijfsleider of afdelingshoofd) die zijn of haar kennis en inzicht over leidinggeven wil ontwikkelen.

Programma

De oefeningen met praktijksimulaties worden afgewisseld met theorie. Er is voldoende ruimte om ervaringen met andere deelnemers uit te wisselen. Tijdens de training Leidinggeven aan generatie Y komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Kenmerken van generatie Y.
  • Motiveren van generatie Y.
  • Toepassen van de geschikte leiderschapsstijl.
  • Coachend leidinggeven aan de jongere medewerker.

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa