powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over MKB Cursus & Training

Effectief leidinggeven Training

AanbiederMKB Cursus & Training

Omschrijving

Zijn uw medewerkers net zo betrokken bij het succes van de organisatie als uzelf? Lukt het u hen te motiveren en tot betere prestaties te brengen? Bent u in staat ongeregeldheden te voorzien en te voorkomen? Bent u probleemoplossend ingesteld? Kunt u soepel overschakelen van de regelende naar de coachende stijl van leiding geven? Deze training geeft u inzicht in de mogelijkheden van uw bedrijf en uzelf.

Doelstelling
U heeft beter inzicht gekregen in de taken en de rol van leidinggevende en u kunt verschillende leiderschapsstijlen hanteren. U kunt omgaan met de persoonlijkheid en de belangen van uw medewerkers, die u beter weet te motiveren. U kunt effectiever delegeren. U bent in staat analyses te maken van situaties en op basis daarvan adequate acties te ondernemen. U beschikt over sterker ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden.

Bestemd voor

De training is op u afgestemd als ondernemer, directeur of leidinggevende (chef, bedrijfsleider of afdelingshoofd) die zijn of haar leidinggevende capaciteiten wil vergroten.

Programma

Tijdens de training Effectief leidinggeven wordt veel geoefend. Ook is er ruimte om ervaringen met andere deelnemers uit te wisselen. Op verzoek kunnen behalve de onderstaande, ook andere relevante onderwerpen besproken worden:

  • De juiste stijlen van leidinggeven.
  • De persoonlijkheid van uw medewerkers.
  • Motiveren van medewerkers.
  • Delegeren.
  • Planning en tijdbeheer.
  • Diverse vormen van personeelsgesprekken.

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa