powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over D-ICT Solutions

Papierloos vergaderen, notuleren en presenteren met de iPad (incl. iPad4) Cursus

AanbiederD-ICT Solutions
Kosten€ 925,00
Duur1 dag
Data en locatie(s) Op aanvraag
Inschrijven

Omschrijving

De iPad is inmiddels gemeengoed geworden. De iPad die als een "gimmick" is geboren voor met name consumenten is inmiddels uitgegroeid tot een device die ook aan de hand van veel professionele gebruikers "geplakt" lijkt. Na de basiscursus iPad presenteert D-ICT Solutions nu de training voor personen die de iPad als gebruiker willen toepassen in hun werk. Deze training is het antwoord op vragen als: hoe kunnen we met de iPad een begin maken aan papierloos vergaderen, hoe kunnen notulen van de vorige vergadering op de iPads door alle medewerkers bekeken worden en hoe kunnen de notulen het beste en liefst direct bewerkt en gedistribueerd worden.

Werkwijze
Tijdens de cursus van een dag wordt op interactieve wijze het gebruik van de iPad 4 uitgelegd en toegelicht. De deelnemers passen alles meteen toe op hun eigen iPad. De iPad is dus noodzakelijk voor het volgen van de cursus. We leveren de (altijd) nieuwste iPad gebruiksklaar bij de cursus. De documentatie in de vorm van onder meer een naslagwerk wordt op de iPad gezet, evenals eventueel andere cursusdocumentatie. De docent verwijst regelmatig naar het naslagwerk. De trainer past daar waar nodig zowel tijden als inhoud van de training aan, zodat iedereen deze kan volgen!

Bestemd voor

De cursus is voor iedereen die verdere zakelijke toepassingen willen begrijpen als papierloos vergaderen, notuleren en zowel zakelijk als privé wil leren omgaan.

Programma

De training Papierloos vergaderen, notuleren en presenteren met iPad duurt 1 dag:
 

9.00- 10.30: Papierloos vergaderen -groen en goedkoper!
Alles op de iPad in plaats van documenten die steeds gekopieerd, meegesjouwd en na de vergadering dan weer verwerkt moet worden in nieuwe documenten die weer gedistribueerd moeten worden. Papierloos vergaderen past bovendien uitstekend in een "duurzaam groen beleid". Met diverse applicaties kunt u op de iPad bovendien eventueel tijdens de vergadering al direct documenten aanpassen en versturen. Deze training levert een enorme besparing in kosten en tijd voor de organisatie en zorgt voor een beter milieu.

10.30-10.45: Pauze

10.45 - 12.00: Haal meer uit de iPad - een enorme hoeveelheid aan mogelijkheden
Onze ervaring in trainingen leert dat de mogelijkheden van de iPad vrijwel altijd worden onderschat. De enorme hoeveelheid aan apps bieden tal van zakelijke mogelijkheden om effectiever en efficiënter te kunnen werken.

12.00-13.00: Pauze

13.00 - 14.30: het maken van een pakkende presentatie zonder PC of laptop
De iPad vanaf je PC streamen naar je iPad, direct van je iPad of naar een digibord of beamer: een presentatie houden op de iPad wordt een fluitje van een cent. Tijdens de training leer je om boeiende presentaties op een iPad te maken die je mee kunt nemen en kunt laten zien op elke plek: een vergadering, een beurs, maar ook in een bouwkeet!

14.45 - 16.00 uur: Notuleren met iPad - hoe doe je dat?
Gamen, spelletjes en internetten op je iPad is vaak al geen mysterie meer, maar hoe je goed kan wérken zoals notuleren op een iPad blijft vaak wel lastig: welke programma's zijn hiervoor beschikbaar (tekstverwerking, spreadsheets document management systemen,..), hoe ga je het best om met het toetsenbord en hoe krijg je gemaakte notulen dan weer op je PC ?

Vervolgtrainingen
Let op: deze training is niet bedoeld voor beheerders die te maken hebben met security aspecten, implementatie (van veel iPads) en beheer van de iPads in netwerken (MS, Citrix,..). Hiervoor is een training "iPad training voor beheerders" beschikbaar. Voor organisaties en managers die met de beheersprocessen rondom het inbrengen van de iPad in de organisatie te maken hebben, levert D-ICT Solutions de training "Inbrengen van devices in de organisatie en ICT infrastructuur". Vele andere workshops kunnen gegeven worden over zakelijke toepassingen van de iPad binnen uw organisatie. Bel of mail ons voor alle mogelijkheden.

Kosten

€ 925,00

Prijzen zijn exclusief 19% btw.

Inschrijven

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa