powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over PLUC!

Beroepsethiek (verplicht onderwerp 10 PE punten variant) Workshop

AanbiederPLUC!
Kosten€ 695,00

Omschrijving

PLUC! organiseert in samenwerking met The Lime Tree de training Beroepsethiek.

Doel en opzet 
De training is gericht op het vergroten van de bewustwording, het begrip en de toepassing van ethische principes bij accountants in business. De training richt zich op:

  • Ethiek en de Verordening Gedragscode;

  • Inzicht in de eigen ethiek (deugden, waarden en principes);

  • Signaleren en hanteren van ethische dilemma's;

  • De bevordering en borging van ethische principes in het eigen handelen en de werkomgeving/organisatie; en

  • In lastige situaties "de rug recht houden" en standvastig communiceren.

Voor deze training hebben The Lime Tree en PLUC! gekozen voor een meer uitgebreide, meer intensieve en meer exclusieve trainingsopzet dan het standaard curriculum. Wij leggen in onze trainingsopzet extra nadruk op de eigen ethiek van deelnemers en nemen meer ruimte voor het oefenen met praktijksituaties. We werken bovendien met kleinere groepen, zodat we op een meer persoonlijke manier stil kunnen staan bij de leerpunten van deelnemers. Wij bieden aandacht, echte diepgang en verankering, zodat je na de training de handvatten hebt voor een optimaal functioneren in de praktijk. Dat alles in een informele en ontspannen setting.

Bestemd voor

Accountants in Business

Programma

Indeling van de training Blok 1 Voorbereidingsopdracht met self-assessment (digitaal) Blok 2 Trainingsdag (09.00 tot 18.00) Een volle dag met een kleine groep (maximaal 14 deelnemers voor een verhoogd leereffect) serieus ingaan op je eigen ethische competenties, praktijkdilemma’s en het houden van een ‘rechte rug’

Sprekers

Wim Meijer Wim is een ervaren en gedreven coach, mediator en gedragstrainer. Hij is een specialist in het oplossen van crises in grote samenwerkingsverbanden. Zijn motto is: “steek je energie in de oplossing, niet in het conflict”. Wim is gericht op echt inzicht in gedrag en de doorgronding van de drijfveren achter gedrag. Hij gaat daarbij de confrontatie met de cursisten niet uit de weg om hen te helpen goed zicht te krijgen op de effecten van hun gedrag. Trainingen aan diverse groepen accountants hebben hem een scherp beeld van deze beroepsgroep gegeven. Jan Heinen Jan is partner bij PLUC! en heeft ruime werkervaring bij diverse werkgevers. Jan heeft onder andere gewerkt als Financieel eindverantwoordelijke in de Petrochemie en als Manager USCC Finance Operations bij Unilever. In zijn functies heeft hij alle aspecten van het controller zijn ervaren. Hij kent daardoor de dilemma’s waarvoor de accountant in business staat. Jan heeft uitgebreide ervaring als trainer in de vakgebieden Planning & Control en Risicomanagement.

Kosten

€ 695,00

Prijzen zijn exclusief 19% btw.

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa