powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over MKB Cursus & Training

Personeelsgesprekken Training

AanbiederMKB Cursus & Training

Omschrijving

Eigentijds personeelsmanagement vraagt om effectieve functionerings- en beoordelingsgesprekken. Maa hoe voert u die? Kunt u zakelijk zijn, zonder de menselijheid uit het oog te verliezen? Vindt u het gemakkelijk om kritisch opbouwend te zijn? Bent u in staat het functioneren en de samenwerking op een motiverende manier te bespreken? Deze training verbetert uw communicatievaardigheden.

Doelstelling
U kunt de juiste aanpak hanteren voor al uw personeelsgesprekken. Bij een functionerings- of beoordelingsgesprek weet u het wat, waarom en hoe van het gesprek aan uw medewerker uit te leggen. U bent in staat het gesprek tactvol en zelfverzekerd te voeren.

Bestemd voor

Deze training is bestemd voor u, ondernemer of leidinggevende, die de communicatie en afstemming met medewerkers over het functioneren wil verbeteren, en daarbij gebruik wil maken van beoordelingssystemen en functioneringsgesprekken.

Programma

De training Personeelsgesprekken behandelt de volgende onderwerpen in een tweedaagse opzet, waarbij uw praktijksituatie centraal staat:

  • Communicatie; het effectief en efficiënt vragen en luisteren.
  • Theorie en praktijk van gesprekken met medewerkers, zoals motivatiegesprek, probleemoplossend gesprek, correctiegesprek, disciplinaire maatregelen en slechtnieuwsgesprek.
  • Functioneringsgesprek.
  • Beoordelingsgesprek.
  • Werkoverleg.

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa