powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over Learnit Training

Crystal Reports Server Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten€ 495,00
Inschrijven

Omschrijving

Crystal Reports Server - Installatie en Configuratie

...haal alles uit deze applicatie voor webbased rapportdistributie

Doelstelling

Aan het einde van de dag bent u in staat om Crystal Reports Server naar uw hand in te stellen. U kunt op verschillende manieren rapporten publiceren, schedulen en exporteren. Ook de rechtenstructuur kent geen geheimen meer.

Doelgroep

"Crystal Reports Server - Configuratie & Gebruik" is bij uitstek geschikt voor netwerk-, systeem-, of applicatiebeheerders die de verantwoording krijgen over een installatie van deze software.

Voorkennis

Van de deelnemers wordt verwacht dat ze een basiskennis van netwerken en Windows server systemen hebben.

Lesstof

Tijdens de cursus Crystal Reports Server leren cursisten hoe zij de applicatie moeten installeren. Er wordt kort aandacht besteed aan de architectuur van Crystal Reports Server. De nadruk zal na de installatie vooral komen te liggen op het instellen en gebruiken van Crystal Reports Server. Cursisten leren hoe zij rapporten moeten publiceren (vanuit de Crystal Management Console, de Publishing Wizard, of vanuit Crystal Reports). Zij leren hoe ze gebruikers aanmaken en hoe ze mappen aanmaken om rapporten in op te slaan. Er wordt tevens aandacht besteed aan het verlenen van rechten aan gebruikers op mappen en/of afzonderlijke rapporten. De belangrijkste aandachtspunten voor het succesvol draaien van een rapport vanuit Crystal Reports Server zullen worden behandeld. Er wordt ook gekeken naar de mogelijkheden om rapporten te schedulen en te exporteren.

Cursusmateriaal

Aan de hand van een syllabus zal de docent u door de installatie en configuratie voeren. Aan de hand van doordachte oefeningen komt u in aanraking met alle aspecten van het configureren van de Crystal Reports Server applicatie. Zodoende bent u voorbereid op het onderhouden van de 'live' omgeving binnen uw organisatie. U wordt getraind in het voorkomen van veelgemaakte fouten.

Deelnamecertificaat

U ontvangt na afloop van de training een certificaat waarop vermeld staat dat u de cursus "Crystal Reports Server - Configuratie & Gebruik" heeft gevolgd.

Kosten

€ 495,00

Prijzen zijn exclusief 19% btw.

Inschrijven

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa