powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over Learnit Training

Maintaining and Troubleshooting Windows Vista Computers Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten€ 1.500,00
Inschrijven

Omschrijving

Microsoft Windows Vista is de nieuwe besturingslaag waarmee gebruikers hun pc bedienen, hun toepassingen (applicaties) starten en hun documenten opslaan, terugvinden en afdrukken.

Na deze drie-daagse weet u hoe u Windows Vista-computers kunt configureren, beheren en troubleshooten. De focus van deze cursus ligt op operating system, hardware, networking, security en applications. Naast de focusonderwerpen leert u ook monitoren en beheren van Windows Vista.

Opmerkingen

Tijdens de cursus heeft de deelnemer officieel Engelstalig Microsoft-materiaal (M5118) ter beschikking.

De cursus vormt samen met de cursus Supporting Windows Vista Computers with Desktop Images and Application Packages (M5119) de voorbereiding voor het examen 70-622 Pro: Supporting and Troubleshooting Applications on a Microsoft Windows Vista Client for Enterprise Support Technicians.

Lesvorm

De training wordt aangeboden op basis van onze Open Leervorm-lesmethodiek. Dat betekent dat u onder actieve begeleiding van onze trainer zelfstandig aan het werk gaat om u de stof eigen te maken. Zo kunt u in eigen tempo uw leerdoelen behalen zonder daarbij gehinderd te worden door het snellere of langzamere tempo van uw medecursisten. Uiteraard ziet onze trainer erop toe dat u op schema blijft en of de leerdoelen ter voorbereiding op het examen behaald. Deze leervorm biedt ruimte aan een stuk maatwerk. U krijgt de gelegenheid om voorbeelden uit uw eigen praktijk en IT-omgeving in te brengen en zodoende nog specifieker te leren. meer...

Bestemd voor

Ervaren eerste- en tweedelijnssupportmedewerkers die al enige tijd een technologiespecialist zijn op het gebied van Windows Vista.

IT-professionals die op zoek zijn naar vaardigheden en inhoudelijke kennis van hun technische omgeving met betrekking tot Windows Vista.

Programma

Tijdens deze cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Module 1 - A Troubleshooting Methodology.
  • Module 2 - Troubleshooting Operating Systems: Incl. Process with WinRE.
  • Module 3 - Troubleshooting Hardware: Incl. Physical Failures, Device Driver Failures.
  • Module 4 - Troubleshooting Networks.
  • Module 5 - Troubleshooting Security Issues: Incl. Firewall & Defender.
  • Module 6 - Troubleshooting Applications.
  • Module 7 - Maintaining and Optimizing Windows Vista.

Kosten

€ 1.500,00

Prijzen zijn exclusief 19% btw.

Inschrijven

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa