powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over Learnit Training

Netwerkgesprekken Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten€ 400,00
Inschrijven

Omschrijving

De meeste vacatures worden eerst intern vervuld of er wordt van mond tot mond bekend gemaakt dat er nieuwe mensen gezocht worden in een bedrijf. Deze methode is goedkoper dan het plaatsen van een advertentie. Andersom wekt een kandidaat bij een potentiële werkgever meer vertrouwen als hij op deze manier binnenkomt bij een bedrijf. Ben je opzoek naar een nieuwe baan, dan is het dus handig om een netwerk te hebben dat je kunt inzetten bij het zoeken naar werk. Als freelancer, zzp'er of zelfstandig ondernemer is het hebben van een netwerk nog belangrijker: jij bent immers altijd op zoek naar nieuwe opdrachten. Werk je in de verkoop, dan is het hebben van een netwerk ook onmisbaar. Als je netwerken lastig vindt en het niet graag doet, maar het noodzakelijk is dat je er meer handigheid in krijgt, is de training Netwerkgesprekken iets voor jou. Je wilt een netwerk opbouwen of vergroten, maar weet niet hoe je het moet aanpakken.

In deze training leer je de kneepjes van het échte netwerken. Netwerken is immers te leren, en lang niet zo lastig als je denkt. Na afloop van de training weet je op welke manieren je kunt netwerken, hoe je een gesprek op een natuurlijke manier aanknoopt, heb je antwoord gekregen op je vragen en onzekerheden en heb je voldoende geoefend om zelf het veld in te gaan.

Doelgroep van de cursus Netwerkgesprekken

De training is bedoeld voor iedereen die (ander) werk zoekt, zijn klantenkring wil uitbreiden of zich wil oriënteren binnen een andere sector of branche.

Onderwerpen die aan bod komen in de cursus

  • Een gesprek beginnen
  • De aardigheidsfactor: hoe ben ik een interessante gesprekspartner?
  • Communicatie en uitstralen wat je uit wilt stralen
  • Vraagtechnieken
  • Gespreksonderwerpen
  • De overtuigingsfactor
  • EHBO
  • Netwerkplekken
  • Kritieke momenten in het netwerkgesprek
  • The big fish: een interessante netwerkpartner zoeken
  • Gesprekmodel: SOS

Voor het volgen van deze cursus is geen specifieke voorkennis vereist. De omschrijving hierboven geeft een goede indicatie van hoe de cursus eruit ziet. Toch kan de inhoud iets verschillen per cursus, afhankelijk van de voorkennis, praktijkervaring en de leerdoelen van de cursisten. In individuele intakegesprekken voorafgaand aan de cursus worden de leerdoelen van de cursisten geïnventariseerd. Op basis daarvan wordt de definitieve vorm van de cursus bepaald.

Bestemd voor

De training is bedoeld voor iedereen die (ander) werk zoekt, zijn klantenkring wil uitbreiden of zich wil oriënteren binnen een andere sector of branche.

Kosten

€ 400,00

Prijzen zijn exclusief 19% btw.

Inschrijven

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa