powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over Learnit Training

MCTS: Enterprise Project Management with Microsoft Office Project Server 2007 Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten€ 1.185,00
Inschrijven

Omschrijving

De Microsoft Office Project Server is een oplossing van Microsoft om de organisatie effectiever te ondersteunen in het beheren en coördineren van eenvoudige tot de meest complexe projecten en de werkstromen die daarmee verbonden zijn. Het programma biedt zijn gebruikers toegang tot de MS Project-applicatie én tot Microsoft Office Project Web Access. Hiermee vormt de server de spil in de informatie-uitwisseling binnen de projecten. De server slaat de informatie op in een centrale database en beveiligt deze informatie tegen ongewenste gebruikers. In de voorbereiding op deze certificering leert de projectbeheerder en/of -manager effectief en efficiënt omgaan met de Project Server. Aan bod komen o.a. de controle op de beveiliging, werken met het Project- en Report Center en het gebruikmaken van Web Access voor de communicatie met de projectleden.

Voorkennis

Course 5927 Microsoft Office Project 2007, Managing Projects. Deelnemers zijn thuis in Excel 2003 en MS Project, en hebben ervaring met het ontwerpen van projectplanningen. Daarnaast is het gewenst dat deelnemers kennis hebben van projectmanagement.

Het trainingstraject dat voorbereidt op dit examen duurt 3 dagen

Vervolgcursussen

  • MCITP: Enterprise Project Management with Microsoft Office Project Server 2007

Bestemd voor

Deze certificering is geschikt voor ervaren projectmanagers en projectplanners die werken in een grote organisatie. Deelnemers doen kennis en ervaring op voor een optimaal gebruik van de Office Project Server 2007

Kosten

€ 1.185,00

Prijzen zijn exclusief 19% btw.

Inschrijven

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa