powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over Media Academie

Masterclass Speechen, overtuigend leren spreken in crisistijd Training

AanbiederMedia Academie
Kosten€ 295,00
Inschrijven

Omschrijving

  • Hoe krijgt u meteen alle aandacht van de toehoorders? U maakt kennis met de door Machteld Kooij ontwikkelde methode van het Persoonlijk Presenteren. U oefent voor de groep en voor de televisiecamera’s. Zodat u uzelf op een groot scherm terug kunt zien
  • Wat straalt u uit? (houding, lichaamstaal). Durft u voor de camera te gaan staan? Reacties te krijgen uit de zaal? U krijgt op een constructieve manier feedback van de trainer.
  • Het geheime wapen… de autocue. Presentatoren doen het… Obama doet het… tekst lezen die geprojecteerd wordt in de camera. Ook u kunt nu ervaren ‘hoe dat voelt’. Waarschijnlijk maakt u in uw eigen bedrijf geen gebruik van de autocue. Maar ach, nu kán het: grijp uw kans...
Wilt u na 1 dagdeel inhoudelijk verder schaven aan uw toespraak? U kunt ter plekke een afspraak maken om individueel met één van onze trainers en coaches inhoudelijk verder te werken aan uw speech. Wat zegt u wel, wat liever niet…?

Bestemd voor

Sprekers die willen werken aan hun performance. Iedereen die binnenkort vol overtuiging een pakkende Kerst- of Nieuwjaarstoespraak wil houden. Tijdens de training ontvangt u gratis het boek ‘Dames en heren! Speeches schrijven en toespraken houden’, door Jan Haasbroek.

Kosten

€ 295,00

Prijzen zijn exclusief 19% btw.

Inschrijven

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa