powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over Getronics Consulting Educational Services

Leergang IPMA-C Cursus

AanbiederGetronics Consulting Educational Services
Kosten€ 3.238,00
Inschrijven

Omschrijving

Voorafgaand aan de leergang wordt u gevraagd informatie aan te dragen waarmee wij als opleider een indicatie kunnen geven of u als kandidaat geschikt wordt bevonden voor deelname aan de IPMA-certificering bij het Cito.

Bent u door ons geschikt geacht dan wordt u gevraagd een verkorte feedback te (laten) geven over uw competenties. Hiermee ontstaat een beeld van uw ontwikkelpunten en de 'comfort zones'.

U wordt in deze leergang begeleid door twee ervaren trainers: een van onze opleidingspartner Boertiengroep een van onze eigen Getronics Consulting-trainers.

De leergang start met een kick-off bijeenkomst van een halve dag. U maakt kennis met de trainers en de andere deelnemers. Tevens wordt duidelijk wat de Nederlandse Competence Baseline versie 3 kan betekenen voor de praktijk van de projectmanager en voorhet IPMA-examen. Kortom de kaders voor deze competentiegerichte gerichte leergang worden gezet. U gaat op pad met studieopdrachten voor de volgende bijeenkomst.

Na twee weken vervolgt de leergang met twee aaneengesloten dagen waarin u met relevante competenties van de thema’s “Opstart” en “Leidinggeven aan de uitvoering” aan de slag gaat. U krijgt feedback op de uitvoering van de (groeps)opdrachten van onze ervaren trainers. U gaat wederom op pad met studieopdrachten voor de volgende bijeenkomst.

Dit krijgt zijn vervolg in nog twee aaneengesloten dagen waarin u de relevante competenties van het thema “Leidinggeven aan de uitvoering” verder uitdiept aan de hand cases met een ervaren trainingsacteur. Ook gaat u aan de slag met competenties voor het thema “Rapportage en afsluiting”. Ter voorbereiding op de examentraining gaat u met studieopdrachten huiswaarts.

De laatste bijeenkomst is een halve dag examentraining. Hier bereidt u zich voor op het theorie-examen door het oefenen van proefexamens en het verwerken van feedback in een actieplan zodat uw slagingskansen maximaal zijn.

Kortom: het is een leergang waarin u graag de handen uit de mouwen gaat steken, zowel tijdens de trainingsdagen als ertussen. U moet rekening houden met ten minste 10 studie-uren ter voorbereiding van elke bijeenkomst.













Bestemd voor

U beschikt over parate kennis van PRINCE2™ op Practitioner-niveau. Bovendien heeft u financiële basiskennis van onderwerpen als de balans, de winst- en verliesrekening en de Netto Contante Waardeberekening.

U heeft minimaal drie jaar projectmanagementervaring als verantwoordelijk projectmanager van niet-complexe projecten.

Programma

Twee halve en vier hele trainingsdagen.Het aantal deelnemers ligt tussen de 8 en 12 personen.

Sprekers

  • CF Mooij

Kosten

€ 3.238,00

Prijzen zijn exclusief 19% btw.

Inschrijven

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa